Willemstraat 2
(hoek Herenstraat)
2282 CC  Rijswijk
070-3992110 
info@detruffelspecialist.nl
KvK Haaglanden nr. 27085333
BTW Nummer NL 8083.74.849.B01

Workshops

Chocolade workshops 

Onze chocolade workshops zijn een geweldig idee voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenavond, familiedag, of gewoon zomaar. Van een chocolade workshop wordt iedereen blij! Een workshop kan bij ons vanaf 10 personen op afspraak op een middag  en vanaf 12 personen op een avond in overleg. De truffelworkshops gaan vanaf 12 personen en duren ook  langer. Wij kunnen workshops geven tot 30 personen.Heeft u vragen over een van onze workshops of wilt u een workshop boeken voor een groep of een speciale gelegenheid  stuur ons een mail  of neem telefonisch contact met ons op  
 via 070-399 21 10.
Wij bieden de volgende workshops aan:

Thema workshop van ca. 2 uur  -  Kosten € 47,50 per persoon
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte introductie over de herkomst van chocolade.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken van een chocolade item naar keuze, bijvoorbeeld een schoen, een tas, of een boeddha. Deze gaat u helemaal zelf naar eigen idee decoreren en kleuren.

Bonbon workshop van ca. 2 uur  -  Kosten €
47,50 per persoon. 
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte introductie over de herkomst van chocolade.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken van bonbons naar eigen keuze en smaak.

Truffel workshop van ca. 2,5 uur  -  Kosten €
47,50 per persoon(minimaal 12 personen)
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte introductie over de herkomst van chocolade.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het spuiten van de truffels, het doorhalen door de chocolade en ontdekt u het geheim van onze beroemde truffels. 

Marsepein workshop van ca. 2 uur  -  Kosten €
47,50 per persoon. 
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte uitleg over marsepein.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken van een marsepein figuur naar keuze. 

Uiteraard neemt u al uw zelf gemaakte producten mee naar huis !

Heeft u vragen of wilt u meer informatie stuur ons een mail